Adam Douglas

Adam Douglas

  • fredag 29. juni
  • Dører kl 18
  • Konsertstart kl 20:00
  • 18 års aldersgrense

Support: Hagefestivalen presenterer Lene Vinje

Mange i Grenland holdt nok en knapp på vår egen Didrik Solli-Tangen, da Adam Douglas gikk til topps i årets stjernekamp på NRK. Likevel var det ikke vanskelig for oss på ”Gården” å trykke den dyktige gitaristen og vokalisten til vårt bryst, og innrømme at vi hadde fått oss en ny favoritt.

Oklahoma-fødte Adam Douglas er bosatt på Hadeland, og ga ut sitt kritikerroste debutalbum I may never learn i 2015. Et svært personlig album, som viser stor bredde i hans musikalitet.

Han har lenge hatt et kjent navn i musikkbransjen, både i Norge og USA, og etter Stjernekamp-seieren har han garantert skaffet seg et enda større publikum her til lands. Vi håper mange av dere finner veien til Wrightegården fredag 29.juni – det vil dere garantert ikke angre på.

Support: Hagefestivalen presenterer - Lene Vinje
Lene andersen vinje går under navnet "lenea" og er en up and coming artist fra bamble i telemark. I 2017 var hun deltager i the voice norge, og har igjennom sin karriere rukket å delta på både store og små scener rundt om i norge.

Hun har gjort det stort etter sin deltagelse i the voice der hun gjorde et cover av "life on mars» av david bowie og nådde norway viral 50. Idag har lene bosatt seg i oslo for å satse for fullt på musikken.