Dette arrangementet er fullbooket. Send oss en epost om du ønsker å stå på venteliste.

Når: 18.mai kl 19:00

Pris: 995,- per person. Inkluderer 3retters middag og 4 glass vin.

Vi ønsker å invitere deg til en eksklusiv aften på Wrightegaarden, fylt med kulinariske opplevelser og himmelske viner, kuratert av Øyvind Helland-Olsen fra OcciVin.

Meny:

Forrett: Kamskjell med trøffel, brokkolipuré og brunet smør.

Vin: Hans Bausch Hattenheimer Riesling Trocken, Rheingau – Tyskland

Hovedrett: Helstekt oksefilet med margbeinsmør, rødvinssaus og potetkake.

Vin: Clos Bagatelle Au fil de Soi 2019, Saint Chinian – Frankrike

Dessert: Amerikanske pannekaker med hvit sjokolade.

Vin: Rombeau Muscat de Rivesaltes

Påmelding via epost

Sett meg på venteliste
Får du ikke nok?

Hold deg oppdatert på det som skjer på Wrightegaarden med vårt nyhetsbrev!

Ved å klikke «Meld på» godtar du vår personvernerklæring